Verken vulkanische eilanden en ontdek een rijke cultuur

Indonesië is onze absolute favoriete reisbestemming en we hebben de archipel al vier keer bezocht in de afgelopen jaren. Met meer dan 16.000 eilanden is Indonesië ‘s werelds grootste eilandstaat en er valt dan ook altijd iets nieuws te ontdekken. Het mooiste aan reizen door Indonesië zijn de ontmoetingen met de altijd vriendelijke bevolking. Nergens anders zul je zo gastvrij ontvangen worden als hier en de Indonesische keuken zal je blijven verrassen. De meeste eilanden zijn vulkanisch en daardoor een groene oase van jungle, rijstterrassen, palmbomenstranden en duizenden watervallen. Of je nu komt om te surfen, eilandhoppen of om in luxe te baden, in Indonesië is het allemaal mogelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *