Tips voor reizen in Marokko

In het mystieke Marokko worden al je zintuigen geprikkeld. Zodra je voet zet op het Afrikaanse continent na het verlaten van het vliegtuig, begint het avontuur. Ontdek de middeleeuwse koningssteden met hun bruisende medina’s en rijkelijk versierde paleizen, hobbel op een kameel door de Sahara of maak een trektocht door het Atlasgebergte voor de meest adembenemende vergezichten. Waar je ook gaat in Marokko, er staat altijd een kop zoete muntthee voor je klaar en aan het einde van de dag kun je genieten van een magische zonsondergang. Na een dag vol indrukken kun je neerploffen op een dakterras en genieten van een heerlijke tajine. Nergens anders voelt zo dichtbij huis zo exotisch aan als in Marokko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *